Lufthavnstaxa – Karup

lufthavn-karup

Nyt!

Transport til og fra Karup Lufthavn
Vi tilbyder nu transport til og fra Karup Lufthavn til store dele af vestjylland, vi har overtaget al lufthavnskørsel til / fra Vinderup/struer/Lemvig og opland og kører, med de billigste priser på markedet og du/vi kan være med til at skåne miljøet, ved at køre sammen.

Fra priser ved 3 personer i bilen:

Holstebro 225 kr.
Vinderup 250 kr.
Struer 275 kr.
Sevel 225 kr.
Nr. Nissum 365 kr.
Lemvig 390 kr.

Book din LufthavnsTaxa hos Holstebro Taxa på tlf. 70 22 30 40 – eller hos din rejsearrangør.

Når vi afhenter dig i Karup Lufthavn, står vi klar i ankomst hallen, med et skilt hvorpå der står Lufthavnstaxa

Vi understreger, at  kørslen er samkørsel og man derfor ikke er eneste kunde i Taxaen, hvis der er flere kunder til samme afgang/ankomst, vil kunderne køre i samme Taxa, både til din/vores og miljøets fordel.

Hvis du ønsker din egen private/direkte taxa, tilbyder vi naturligvis og dette til alm. taxameterpriser, husk at sige det ved bestilling.

billund-lufthavn-2

Priser
Holstebro – Karup / Karup – Holstebro (pr. tur)  450 kr. såfremt du er eneste kunde på turen, hvis der er to kunder på turen er prisen 275 kr. og hvis der er tre er prisen 225 kr. pr. person, sammen princip til alle byer.

Du skal forudbestille din lufthavnstaxa, mindst 2 timer før, så vi har mulighed for at sætte kunder sammen i samme taxa før afgang.

I tilfælde af at flyet er mere end en halv time forsinket, og vi ikke er blevet oplyst om dette, vil der blive lagt 100 kr. oveni prisen.

Tillægs priser for øvrige byer i forlængelse af en Karup:
Hjerm/Idom/Kunderup 100 Kr.
Ulfborg/Vemb/Hvidbjerg 200 Kr.
Harboøre 200 kr.
Thyborøn 300 Kr.

Andre byer- forhør nærmere